skip to Main Content

BUBBLS: de beauty boX met lifestyle,
sport en fashion items

Beauty is meer dan alleen make-up en uiterlijke verzorging. Beauty is persoonlijke lifestyle, fashion en wellness. BUBBLS vindt daarom dat een beauty box met alleen make-up items niet uitbundig genoeg is. De BUBBLS boX is dan ook veel meer een lifestyle box dan een gewone beauty box.

4 keer per jaar laten we je kennis maken met producten van mooie merken op het gebied van fashion, beauty, lifestyle en sport. Het zijn merken die wellicht nog iets minder bekend zijn bij het grote publiek, maar wel een grote bekendheid verdienen. Er zit passie achter van bevlogen ondernemers die hun eigen ideeën vertaald hebben naar producten van hoge kwaliteit en bijzondere originaliteit. En ook nog vaak van eigen bodem!

Think outside the (beauty) box

Zo denken we er over bij BUBBLS. Er zijn zo veel mooie producten die (nog) niet worden verkocht via de reguliere retail kanalen. Maar die wel de exposure verdienen. En dus zoekt ons team onophoudelijk naar de leukste, mooiste, handigste en meest duurzame producten.

2 dingen zijn echter cruciaal, voordat deze producten in de BUBBLS boX belanden:

1. ze mogen gegarandeerd niet door kinderhanden zijn gemaakt;
2. ze mogen niet aan dierproeven zijn blootgesteld.

Full size

In iedere boX vind je alleen full size producten zoals je die in de winkels vindt. Geen oude collecties, proefverpakkingen of producten die over de datum zijn. Nee, het nieuwste van het nieuwste. Want als we het doen, dan doen we het goed! Zo ben jij altijd op de hoogte van de nieuwste trends. En kun je producten proberen die misschien wel je nieuwsgierigheid hadden gewekt, maar nog niet in je badkamer, sporttas of kast waren beland.

BUBBLS geeft je bovendien de mogelijkheid om sommige beauty-producten te personaliseren; zo kun je bijvoorbeeld in de summerboX editie 2018 de PUPA lipgloss in de door jou gewenste kleur kiezen. Maar, OP = OP! Dus als je zeker wilt zijn dat je jouw favoriete tint kunt bestellen, plaats dan NU je bestelling

Eenmalig of een abonnement

Bestel jouw boX eenmalig voor de zeer aantrekkelijke prijs van €39,95. Of ga je meteen voor een jaarabonnement? Dan ontvang je de boX namelijk 4 keer per jaar. Elk seizoen 1 boX. Bij een abonnement bespaar je ook nog eens de verzendkosten. Daarmee is de BUBBLS boX de beauty box met het hoogste kortingspercentage op de normale winkelprijs.

Wedden dat jij hartstikke blij wordt van deze leuke boX. Alsof je 4 x per jaar jarig bent!

BUBBLS prikkelt! BUBBLS bruist!

BUBBLS boX - Retail en merken
Back To Top