BLOG

05 FEBRUARI DOOR BUBBLS

HAPPY CHINESE NEW YEAR!

Het jaar van het varken is vandaag begonnen. Dat klinkt misschien een beetje knorrig maar mensen die in dit jaar zijn geboren worden omschreven als vriendelijk, loyaal, eerlijk, beleefd, tevreden, creatief en dragen veiligheid met zich mee. Bekende namen die in dit jaar zijn geboren zijn David Bowie, Andre van Duin, de dalai lama, Ronald Reagan, Lucille Ball, Woody Allen en Al Capone.

Jaar 4717 is vandaag gestart voor de Chinezen en vond haar oorsprong toen Boeddha alle dieren bij zich riep voor hij stierf. 12 dieren kwamen volgens de legende opdagen. Als eerste melde zich de Rat, waarna de Os, Tijger, Haas, Draak, Slang, Paard, Geit, Aap, Haan, Hond en als laatste het Varken volgden. Zo werd de cyclus van 12 jaar ingedeeld. Na dit jaar start de cyclus dus overnieuw echter kent deze nog een extra dimensie door de 4 elementen toe te voegen; aarde, water, vuur en lucht. 

Belangrijker voor ons is waar het jaar van het Varken voor staat. Kort opgesomd staat het voor een rijk leven – La Dolce Vita. Alles uit het leven halen als je vindt dat het het waard is om vol te leven. Omdat het varken ook bekend staat om zijn aarzelen en twijfelen als het om geldelijke zaken gaat is het advies om niet te impulsief te zijn maar gulheid en andere giften goed te overwegen alvorens te doen. Het belangrijkste kenmerk echter van dit jaar is dat mensen wat ontspannener en socialer zullen zijn en wat meer uitgaan, mensen gaan opzoeken onder invloed van het Varken. De sfeer zal gemoedelijker zijn als de afgelopen jaren hetgeen vriendschappen sluiten ten goede komt. Wij zijn voor!

In die wetenschap vieren we de start van jaar 4717 vandaag graag mee met alle Chinezen in ons land en wereldwijd. Wil je de viering van dichterbij meemaken dan kun je terecht in Amsterdam, Rotterdam en den Haag waar traditionele festiviteiten zijn georganiseerd. 

Mocht je van plan zijn om vandaag het een en ander te bestellen op Ali Express; forget it! De komende dagen zit China op slot. De economie die normaal als een exprestrein door de wereld dendert ligt op haar reet. Niemand werkt deze dagen, niet de postbedrijven, niet de douane en dus zul je in dit geval het jaar van het Varken moeten starten met opbrengen van respect en geduld. 

HAPPY NEW YEAR!

 

 

01 FEBRUARI DOOR BUBBLS

VALENTIJNSDAG ON ITS WAY...

Het is 1 februari en dat betekend dat je officieel nog 13 dagen hebt om een leuke Valentijn verrassing te regelen voor je geliefde. 12 Of 11 dagen zelfs  als je het plan hebt om online iets te willen bestellen.

Dat jij de BUBBLS winter boX graag wilt als Valentijn cadeau mag duidelijk zijn Jmaar voor het andere geslacht liggen de ideeën anders. BUBBLS heeft daarom de vraag maar direct aan een aantal mannen voorgelegd wat ze leuk zouden vinden om te krijgen. Zie hier de top 5;

  1. Een belevenis (waarmee we niet doelen op een dagje shoppen). Bedenk iets wat je partner echt leuk zou vinden om te doen, iets wat jullie normaal niet zo snel doen. Denk Indoor sky diven, kaarten voor de F1, een whisky workshop of naar 1 van de populaire escaperooms die Nederland telt. Eventueel samen met zijn vrienden.
  2. Noem het plat, geijkt of wat je wilt maar seks staat toch altijd op nummer 1 bij de mannen. Het is slechts een suggestie en als we dan toch bezig zijn verhoogd een mooi lingeriesetje de feestvreugde meestal wel. You’re welcome J
  3. De liefde van de man gaat nog steeds vaak door de maag dus het koken van zijn lievelingsgerecht in combinatie met een mooi gedekte tafel doet het altijd goed. Hoeft niet de wereld te kosten en succes gegarandeerd. 
  4. Toys for boys ofwel gadgets. Bij voorkeur elektronisch en bestuurbaar, je kunt een man meestal niet gelukkiger maken. Vergeet niet om het cadeau op tijd te bestellen en de personal touch te geven door het mooi in te pakken.
  5. Alhoewel enigszins in de richting van nr. 1 doen kaarten voor een concert het ook altijd prima. Mannen zijn vaak dol op muziek en bovendien duidelijk in hun voorkeuren en/ of bands. Ondersteun jij zijn smaak niet? Ga in dit geval toch mee en maak er een leuke dag of avond van. Het is tenslotte een Valentijn cadeau.

Cadeau suggestie; vandaag start ook de voorverkoop van het North Sea Jazz Festival 2019.

Welke optie je ook kiest; wij moeten de eerste man nog tegenkomen die er niet van houdt als zijn vrouw zich leuk aankleedt en verzorgd. Neem die moeite. En eerlijk is eerlijk, vaak voel je je dan ook meteen leuker, fijner en aantrekkelijker dus het mes snijdt aan 2 kanten.

© 2019 www.bubbls.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel