DE ONDERNEMERS

Bij BUBBLS zijn we niet alleen geinspireerd door mooie producten maar ook door de ondernemers er achter die met ziel en zaligheid hun dromen creeren. Mensen die hun nek uitsteken, vaak boven het maaiveld, in de hoop dat hun ideeen worden omarmd door het publiek. Op deze pagina lichten we er iedere editie een aantal ondernemers uit. Maak kennis met ze!


Ik ben Marleen van den Bogaart. Mijn bedrijf heet Wellmark. 

Ik ben ondernemer sinds Oktober 2017. Mijn moeder werkt in de zorg en mijn vader is van oorsprong hovenier dus kom ik niet uit een ondernemersgezin.

Ik ben mijn bedrijf vanaf scratch begonnen waarbij mijn passie ligt in de verzorgingsproducten omdat ik merkte dat een duurzame verpakking en toch trendy verpakking nog niet heel vaak samengaat. Wellmark verkoopt producten die mooi staan in huis, maar tegelijkertijd zo duurzaam mogelijk zijn. Zo werken wij bijvoorbeeld veel samen met mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. 

Dit streven zet ons continu in beweging. We zijn altijd bezig om het proces van idee tot levering zo duurzaam mogelijk te maken. Hierdoor groeit onze bewustwording en dat komt terug in onze producten.  Onze producten, zoals onze zeepdispensers, zijn dan ook gemaakt van glas en hierdoor duurzaam en navulbaar. Hiermee zorgen we voor een reductie van plastic zeepdispensers en voor een blijvende accessoire in jouw woning.

Inspiratie zit voor mij in kleine dingen. Zoals de kleine initiatieven voor een beter milieu. Maar ook de grote bedrijven zoals bijvoorbeeld LEGO, die aan heeft gegeven alle plastic lego steentjes te willen vervangen. 

Wellmark staat voor kwaliteit. En de producten van Bubbls passen daarbij. Ik vind het een ontzettend leuk initatief om zo verschillende producten bij iemand thuis te brengen. 


MARLOES LUBBERDING  / PAPER TIME (onderdeel van Paraaf, concept en ontwerp). 

Ze is grafisch ontwerper, onderneemt sinds 1999 en heeft naast het merk Paper Time met een partner ook het bedrijf Leerkracht organizer.

We legden haar de volgende vragen voor

Q - Ben je je bedrijf begonnen zoals het nu is of is de huidige situatie het resultaat van een bedrijfs evolutie?                                                                        A - Nee, in al die jaren is er echt wel sprake van evolutie. De eerste jaren was ik nog geen ontwerper en wist ik nog niet veel van producten lanceren e.d. Er is natuurlijk ook veel veranderd, daarom moet je continu open staan om bij te leren. De kanalen en middelen (social media, smartphone) zijn natuurlijk voor iedereen de laatste jaren binnen handbereik. Dit doet dan ook wel weer wat met concurrentie.

Q - Kom je uit een ondernemersgezin of ben je begonnen zonder voorbeeld?

A - Nee, ik kom niet uit een ondernemersgezin. Ik ben echt begonnen zonder voorbeeld en op mijn gevoel afgegaan. Pas later kwam echt de strategie.

Q - Waarom ligt je passie juist bij papieren producten?
A - Omdat ik heilig geloof in; “wat je op papier zet…schept ruimte in je hoofd”. Hier is ook onderzoek naar gedaan. Als je aantekeningen op papier maakt kun je meer onthouden, papier maakt creatiever en problemen uitwerken op papier zorgt sneller voor een oplossing. Daarnaast houd ik van het aanraken van mooi papier, kleuren combineren. Kortom, DOL op papier!

Q - Wat is je doel?
A - Ik geloof dat focus een belangrijke rol kan spelen bij het bereiken van doelen van ondernemende vrouwen en dat papieren tools hier een ideaal hulpmiddel voor zijn.  En ik hoop dat zoveel mogelijk vrouwen van hun werk een feestje kunnen maken met onze mooie stationery en dat grip op hun werkdag ze dichter bij hun doelen zal brengen.

Q - Wie zie je als je voorbeeld of inspiratiebron?
A - Erin Condren

Q - Waarom heb je besloten om de samenwerking met BUBBLS aan te gaan?
A - Omdat ik zelf absoluut alleen kwaliteitsproducten wil leveren werk ik het liefst samen met mensen die hier ook voor staan. Toevallig kruiste ons pad, hadden we het over onze producten en er was een match.

 

© 2019 www.bubbls.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel