skip to Main Content

Hoe werkt het

4 keer per jaar, dus per seizoen, een cadeaubox vol leuke items op het gebied van beauty, fashion, lifestyle & sport. Maak op een bruisende manier kennis met nieuwe producten die misschien minder bekend, maar wel van topkwaliteit zijn. Producten die met passie en liefde zijn gemaakt en samengesteld. En vaak van eigen bodem. Dat is BUBBLS!

Een momentje geluk

Verwen jezelf, of geef een boX aan een vriendin. Met de leukste producten op het gebied van beauty, fashion, lifestyle & sport. En alles wat jou een heerlijk moment van geluk bezorgt.

In elke boX vind je 8 tot 10 full size producten van top kwaliteit voor de prijs van € 49,50

Een cadeaubox vol goodies

Verwen jezelf, of geef een boX aan een vriendin. Met de leukste producten op het gebied van beauty, fashion, lifestyle & sport. En alles wat jou een moment van geluk bezorgt. In elke boX vind je 8 tot 10 full size producten van premium kwaliteit. Met een totale waarde van € 170 tot € 200.

Wat zit er in je BUBBLS box?

Nicolette Kluijver heeft de unboxing van de eerste Bubbls boX gedaan. Ben je benieuwd naar haar overweldigende en enthousiaste reactie? Klik dan hier om het filmpje te bekijken.

1 boX of elk seizoen eentje?

Bestel je de BUBBLS boX eenmalig voor slechts € 49,95? Of word lid en ontvang  4 seizoenen lang jouw BUBBLS boX met 25% korting thuis. Zo kun je elk kwartaal nieuwe premium producten proberen en ervaren! Met de BUBBLS boX ben je 4 x per jaar jarig. Hoe heerlijk is dat!

Back To Top