skip to Main Content

Merken en producten in de boX

De volgende merken en producten vind je terug in de herfsteditie van de BUBBLS boX

Een heerlijke zachte en warme sjaal van BLOEM WOMEN’s WEAR | Een lief kettinkje met hartje van AMODI | Een superleuke Bullet Journal van uitgeverij LUITINGH SIJTHOFF | Samen met een pen van PINK RIBBON voor de oktobermaand | Thee van de enige Nederlandse theeplantage TEA BY ME | Een bijbehorend dubbelwandig theeglas van THE TEAPOTTERY | De herfst nodigt uit tot mooie donkere tinten met het smokey eyes pallet van CHRISTIAN FAYE | en GLAM FIBERS voor lange volle wimpers in een handomdraai | Lak je nagels tot perfectie met de liquid Nail art Tape van BEAUTY ILL |

Klik op de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie.

Smokey Eyes oogschaduw

Zoals een kleine zwarte jurk is een Smokey Eye effect tijdloos sexy. Smokey Eyes kunnen je gezicht dramatisch veranderen, waardoor de gril-from-nextdoor veranderd in een stijlvolle diva.

Creëer de mooiste en gewaardeerde Smokey Eyes de fijne Smokey Eye-paletten van Christian Faye. De Smokey Eyes oogschaduw sets zijn gemaakt met intense pigmenten en rijke effecten.

Meer info op de website van Christian Faye

Anne’s T; Een pouchverpakking met 5 piramides Dutch T

Wij staan voor de betere kop thee. Lokaal geteeld, direct geproduceerd: Schoon, duurzaam, vers en eerlijk. Nederlandse thee! Van plant tot theeglas, voor iedereen transparant.

Meer info op de website van TEA BY ME

Amodi ketting

Deze ketting heeft een hanger in de vorm van een licht geborsteld hartje. Het subtiele kettinkje is het symbool voor de liefde. Harstikke leuk om aan je geliefde of dierbare te geven of om te krijgen.

Meer info op de website van 24/7 JEWELRY

Dubbelwandig theeglas

Dubbelwandige glazen van Isoglas zijn de meest ideale theeglazen. Door de dubbele wand blijft je thee langer heet en het lijkt net alsof de thee in het glas zweeft. Een geweldig gezicht en een handige functie. De ideale glazen voor je kop thee.

Meer info op de website van TEAPOTTERY

Beautyill Liquid Nail Art Tape

Nagels lakken zonder knoeien met Beautyill Liquid Nail Art Tape. Ideaal voor je manicures, perfect voor een mooie french manicure of nail art.

Breng voor het lakken van je nagels de vloeibare tape ruim aan op je nagelriemen en de huid rondom de nagels. De vloeistof droogt snel op. Lak daarna je nagels, wanneer je klaar bent trek je de tape er in zijn geheel af (liefst voor je nagellak droog is).

Je verwijdert op deze manier gemakkelijk de overtollige nagellak rondom je nagels na afloop.

Meer info op de website van BEAUTY ILL

GLAMfibers

Met GLAMfibers creëer je in een handomdraai langere en volle wimpers in combinatie met je eigen mascara. Door de natuurlijke fibers te plaatsen tegen de nog natte mascara pakken deze meteen het effect van neowimpers. Probeer het zelf.

Meer info op de website van BEAUTY INTERNATIONAL

Shawl Zwart

Mooie zachte zwarte shawl met stoere uitstraling door de linnen-look structuur. De shawl voelt heerlijk warm aan en heeft een fantastisch draagcomfort. Naar Frans ontwerp.
Materiaal: 100% Acryl
Afmetingen: 75X215 cm
Prijs: €17,50

Meer info op de website van

Back To Top