skip to Main Content

Privacy Policy

BUBBLS vindt jouw privacy belangrijk en gaat dus zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Om je uit te leggen welke persoonsgegevens worden verzameld, wat daarmee wordt gedaan en wat je rechten zijn is deze privacyverklaring opgesteld.

Over BUBBLS

BUBBLS is een onderneming die zich bezighoudt met (periodiek) pakketten met beauty-, fashion- en lifestyleproducten te verzenden naar haar klanten. Hieronder staan alle contactgegevens op een rij.

Adres: Keizersgracht 241 (1016 EA) in Amsterdam

Website: https://www.bubbls.nl/

E-mail: hello@bubbls.nl

Telefoonnummer: +31 623153889

Facebook.com /mybubblsbox/

Instagram.com/mybubblsbox/

KvK-nummer: 69882371

Btw-nummer: NL85805087B01

Jouw persoonsgegevens

Voor de dienstverlening die BUBBLS biedt zijn bepaalde persoonsgegevens van jou nodig. Hieronder vind je een overzicht van welke persoonsgegevens door BUBBLS worden verzameld:

  • NAW-gegevens;
  • Telefoonnummer;
  • E-mailadres;
  • Betalingsgegevens;
  • Geslacht;
  • Geboortedatum;
  • IP-adres;


Locatiegegevens

Gegevens die wij verzamen via onze app (zie het kopje ‘Onze app’);
Identificatiegegevens (wanneer je gebruik maakt van je rechten met betrekking tot privacy).


Gevolgen niet verstrekken persoonsgegevens

Je bent natuurlijk niet (wettelijk) verplicht je persoonsgegevens te verstekken. Echter, wanneer je de benodigde persoonsgegevens niet verstrekt, kunnen sommige van onderstaande handelingen simpelweg niet uitgevoerd worden en kunnen we onze website niet beschikbaar maken voor je.


Voor welke doeleinden persoonsgegevens worden verzameld

Persoonsgegevens worden natuurlijk niet zomaar verzameld, maar altijd met een reden. Hieronder vind je een overzicht van de doeleinden waarvoor BUBBLS persoonsgegevens verzamelt.

  • Het sluiten van een overeenkomst met BUBBLS, waaronder het afsluiten van betaalde abonnementen bij ons;
  • Het leveren van de producten van BUBBLS;
  • Het opnemen van contact met jou;
  • Het uitvoeren van marketingactiviteiten;
  • Het versturen van een nieuwsbrief als je je daarvoor hebt ingeschreven;
  • Het analyseren van het gebruik van de website en het type bezoeker;
  • Het vorderen van nakoming van een overeenkomst met ons;
  • Het verifiëren dat je zegt wie je bent, wanneer je jouw rechten onder de privacywetgeving uitoefent.
  • Op welke gronden persoonsgegevens worden verzameld

De wet schrijft voor dat als er persoonsgegevens worden verwerkt, dit op grond van een wettelijke basis moet plaatsvinden. BUBBLS verwerkt persoonsgegevens op de volgende gronden:

  • Het is noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomst tussen jou en BUBBLS;
  • Jij hebt toestemming gegeven voor de verwerking;
  • BUBBLS heeft een gerechtvaardigd belang bij de verwerking van jouw persoonsgegevens;
  • BUBBLS heeft een wettelijke plicht de persoonsgegevens te verwerken.


Nieuwsbrief

Als jij je abonneert op de nieuwsbrief geef je toestemming jouw e-mailadres voor de toezending daarvan te gebruiken. Je kunt je overigens op elk gewenst moment uitschrijven van de nieuwsbrief.

BUBBLS vindt jouw privacy belangrijk en gaat dus zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Om je uit te leggen welke persoonsgegevens worden verzameld, wat daarmee wordt gedaan en wat je rechten zijn is deze privacyverklaring opgesteld.


Openbaarmaking persoonsgegevens

Het kan zijn dat jouw persoonsgegevens op de website van BUBBLS worden gepubliceerd, bijvoorbeeld wanneer je een review schrijft. Het gaat dan om je naam. Deze informatie kan worden opgenomen in zoekmachineresultaten. Het staat je natuurlijk vrij een pseudoniem te gebruiken.

Jij hebt altijd het recht deze informatie te laten verwijderen of alsnog te voorzien van een pseudoniem in plaats van je naam.


Onze app

Bij onze website hoort de BUBBLS app. Deze kun je downloaden op je telefoon. Je hoeft voor het gebruik van onze app geen account aan te maken. Wel verzamelen wij bepaalde gegevens over het gebruik van onze app. Dit zijn de volgende gegevens:

  • Locatiegegevens;
  • Leeftijdscategorie;
  • Geslacht.

Deze gegevens verwerken we tot statistieken. Met andere woorden, jouw persoonlijke informatie is niet meer te herleiden uit deze statistieken. De statistieken delen wij vervolgens met onze samenwerkingspartners. Op deze manier verschaffen wij inzicht in het type klant dat onze producten afneemt, waardoor een (potentiële) samenwerkingspartner de mogelijkheden van een samenwerking met ons kan beoordelen.


Reviews

Je kunt jouw ervaring met onze producten en diensten delen via social media of andere websites. Of jouw ervaring openbaar wordt gemaakt bepaal je zelf via de instelling van het betreffende sociale medium of de betreffende website. Wanneer je jouw ervaringen openbaar deelt, kunnen wij de review plaatsen op onze website middels embedding. Dat wil zeggen dat jouw ervaring een op een wordt overgenomen op onze website en zichtbaar blijft zolang jij deze via het sociale medium of de andere website openbaar blijft maken. Stop je met het openbaar maken van jouw ervaring, dan verdwijnt deze ook van onze website.


Cookies

Cookies zijn kleine tekstbestandjes die via je browser op je computer worden geplaatst. BUBBLS maakt gebruikt van cookies om de website naar behoren te laten functioneren, om het gebruik van de website inzichtelijk te maken en om je relevante aanbiedingen op basis van jouw surfgedrag te laten zien wanneer je de website verlaat.


Google Analytics

Om inzage te krijgen in de statistieken over het gebruik van de website en rapportages op te maken, maakt BUBBLS gebruik van Google Analytics, onderdeel van het Amerikaanse bedrijf Google. Google Analytics plaatst hiervoor analytische cookies. Google Analytics is door ons zo privacyvriendelijk mogelijk ingesteld. Dat wil onder andere zeggen dat Google Analytics niet jouw volledige IP-adres verwerkt en jouw gegevens niet deelt met (andere diensten van) Google.


Social media

Op de website van BUBBLS staan social media knoppen. Door gebruik te maken van deze social media deel je mogelijk jouw gegevens met het betreffende sociale medium en worden er mogelijk cookies door deze partij geplaatst in je browser. Als je wilt weten wat deze derde partijen met jouw gegevens doen, dan is het raadzaam hun privacy beleid door te nemen. Dat is meestal te vinden op hun eigen website. Sommige van deze partijen slaan deze gegevens op in de Verenigde Staten.


Video

Op de website van BUBBLS kunnen mogelijk videobeelden worden getoond, bijvoorbeeld via embedded YouTube en Instagram video’s. Deze partijen kunnen gegevens van jou registreren, bijvoorbeeld wanneer jij de video afspeelt. Wij hebben YouTube zo ingesteld dat deze geen gegevens verzamelt zolang de video niet wordt afgespeeld. Als je wilt weten wat deze derde partijen met jouw gegevens doen, dan is het raadzaam hun privacy beleid door te nemen. Dat is meestal te vinden op hun eigen website. Deze partijen slaan gegevens mogelijk op in de Verenigde Staten.


Tracking cookies

Dit zijn cookies die jouw surfgedrag op onze website kunnen volgen. Op die manier kunnen er aan de hand van jouw surfgedrag gepersonaliseerde online advertenties en op maat gemaakte content worden getoond. Voor het plaatsen van deze cookies vragen wij jouw toestemming.

Je kunt via de website Your Online Choices de instellingen voor interest based advertising aanpassen.


Delen met derden

BUBBLS deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Deze derden zijn in ieder geval:

    • De hostingproviders, die de website en onze app op hun servers hebben staan;
    • De partij die de website van BUBBLS maakt en onderhoudt;
    • De partij die ons in staat stelt inzage te krijgen in de statistieken over het gebruik van onze website;
    • De partij wiens dienstverlening we gebruiken om de nieuwsbrief te verzenden;
    • De payment service provider en de bank die de betalingen via de website verzorgt;
    • De partij die bezorging van bestellingen verzorgt;
    • De partij die de boekhouding van BUBBLS verzorgt;
    • De partij die wij mogelijk inzetten voor het incasseren van een vordering.

     

    Gerechtvaardigd belang

    Soms hebben wij een gerechtvaardigd belang om jouw persoonsgegevens te verwerken.


    Marketing

    Als jij een product van ons afneemt, dan kunnen we jou na het leveren van het product benaderen met een aanbod van soortgelijke producten. Op deze manier kan BUBBLS groeien en haar naamsbekendheid vergroten. Het gebruik van jouw persoonsgegevens is in dit geval beperkt. Je hebt bovendien altijd het recht om je af te melden voor dergelijke marketing.


    Vorderingen

    Wij kunnen jouw persoonsgegevens gebruiken om fraude of oplichting op te sporen, hier aangifte van te doen, een vordering uit handen te geven of het voeren van een rechtszaak. Wij hebben in dat geval mogelijk bepaalde gegevens, zoals NAW-gegevens, nodig om deze processen in werking te zetten. Wanneer wij niet het recht zouden hebben jouw persoonsgegevens te gebruiken voor dergelijke doeleinden zou dat betekenen dat wij ons recht niet kunnen halen wanneer jij niet voldoet aan jouw verplichtingen, waardoor onze bedrijfsvoering mogelijk risico loopt.

    Wanneer persoonsgegevens worden verwerkt op basis van gerechtvaardigd belang heb jij het recht hier bezwaar tegen te maken. Dit kun je doen door contact met ons op te nemen via bovenstaande contactgegevens. Er wordt dan nogmaals gekeken naar jouw belang in relatie tot de onze. Wanneer je gegevens worden gebruikt voor marketingdoeleinden, zal er na jouw bezwaar worden gestopt hiermee.


    Bewaartermijnen

    Gegevens worden bewaard zo lang als nodig is om de dienstverlening van BUBBLS te leveren. Na afloop van de dienstverlening worden je persoonsgegeven nog 36 maanden bewaard. Dit vanwege de aard van de dienstverlening. Het kan namelijk zo zijn dat je informatie bij ons opvraagt over de geleverde dienstverlening. Gegevens worden daarnaast bewaard voor het geval er een klacht of geschil ontstaat over de geleverde producten.

    Een uitzondering op bovengenoemde bewaartermijn zijn factuurgegevens, er is immers een wettelijke plicht deze zeven jaar te bewaren.

    Wanneer persoonsgegevens worden verzameld op basis van jouw toestemming, dan worden de persoonsgegevens maximaal drie maanden nadat je jouw toestemming hebt ingetrokken bewaard.


    Veiligheid website

    BUBBLS houdt de website zo veilig mogelijk. Jouw verbinding met de website is versleuteld middels SSL (secure sockets layer). Daarnaast wordt de website goed onderhouden en regelmatig gescand op kwetsbaarheden om een goede beveiliging te verzekeren.


    Jouw rechten

    Jij hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, aan te laten passen of te laten verwijderen. Daarnaast heb je het recht om de verwerking van jouw persoonsgegevens te beperken, over te laten dragen aan jou of een derde partij en bezwaar te maken tegen de verwerking van persoonsgegevens door BUBBLS.

    Je kunt jouw rechten uitoefenen door contact met ons op te nemen per telefoon, e-mail of post. De contactgegevens staan bovenaan deze privacyverklaring. We verzoeken je een kopie van je identiteitsbewijs mee te sturen, zodat we kunnen vaststellen dat we de gevraagde informatie aan de juiste persoon verstrekken. Op de kopie van je identiteitsbewijs vragen we je jouw pasfoto, machine readable zone en BSN-nummer onleesbaar te maken.


    Meer informatie over je rechten

    Op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens kun je voor elk van deze rechten aanvullende informatie vinden. Klik hier om naar de website van de Autoriteit Persoonsgegevens te gaan.


    Intrekken toestemming

    Wanneer jouw persoonsgegevens worden verwerkt op basis van jouw toestemming heb je altijd het recht deze toestemming in te trekken door contact met BUBBLS op te nemen. De verwerking van deze persoonsgegevens wordt dan gestopt. Echter, de intrekking van de toestemming heeft geen terugwerkende kracht.


    Klachten

    Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens kun je lezen hoe je dit moet doen.

Back To Top